# # # #
4. dubna 2023

Moderní trendy v bytovém designu

V poslední době se stává stále populárnější minimalistický design, který zdůrazňuje jednoduchost a čistotu v interiéru. Dalším trendem je používání přírodních materiálů, jako jsou dřevo, kámen a sklo, aby se vytvořil organický a harmonický vzhled.
Zde je několik dalších moderních trendů v bytovém designu:
  • Černé a bílé – Kombinace černé a bílé je jedním z nejčastějších trendů v interiérovém designu. Jedná se o velmi elegantní a sofistikovaný styl, který se snadno kombinuje s jinými barvami.
  • Šedá barva – Šedá je další oblíbenou barvou v moderním bytovém designu. Tento neutrální odstín může být použit jako základní barva a doplněn jinými barvami.
  • Otevřené prostory – Otevřený koncept obývacího pokoje a kuchyně je stále populárnější. Tyto prostory se propojují, což vytváří větší a více společenský prostor.
  • Minimalismus – Minimalistický design je stále velmi populární a zdůrazňuje jednoduchost, čistotu a minimalismus v interiéru.
  • Přírodní materiály – Použití přírodních materiálů, jako jsou dřevo, kámen a sklo, je stále více oblíbené v bytovém designu. Tyto materiály dodávají interiéru organický a přirozený vzhled.
  • Kombinace stylů – Kombinace různých stylů, jako jsou moderní a vintage prvky, se stává populární. Tento trend umožňuje vytvářet zajímavé a unikátní interiéry.
  • Světelné prvky – Světelné prvky jsou velmi důležité v moderním bytovém designu. LED osvětlení je stále populárnější a umožňuje vytvářet zajímavé efekty.
  • Zelené rostliny – Zelené rostliny jsou stále více oblíbené v interiéru. Tyto rostliny dodávají prostoru příjemnou atmosféru a čistí vzduch.

A který z nich máte rádi Vy?

Nejčtenější
5. března 2024

Neveřejné nabídky – skrytý trh nemovitostí skýtající skvělou investiční příležitost

Neveřejné nabídky nemovitostí jsou často skrytým trhem, který nabízí mnoho výhod pro kupující i prodávající. Zatímco běžné prodeje probíhají přes veřejné inzeráty a realitní portály, neveřejné jsou dostupné pouze vybrané skupině zájemců. Dostanete se skrz ně často k exkluzivním projektům a jedinečným cenovým příležitostem, které by vám jinak utekly.  Zde se podíváme na různé typy neveřejných…

Číst článek
26. března 2024

Home Portal varuje klienty před nestandardním chováním developerů a zdůrazňuje transparentnost

Dnešní realitní trh je plný možností, ale také rizik, která mohou klienty postavit do nepříjemné situace. Home Portal chce poukázat na možná rizika a pomoc Vám provádět bezpečná rozhodnutí před koupí vlastní nemovitosti. Podle Jana Vitvery, ředitele společnosti Home Portal, existuje několik varovných signálů, které by měli kupující vzít v úvahu při jednání s developery:…

Číst článek
20. března 2024

Jak začít s flipováním nemovitostí: tipy a triky pro úspěšnou investici

Flipování nemovitostí – horké téma posledních měsíců, které slibuje úspěšnou investici a skvělé zisky. Na první pohled má zdánlivě jednoduchý postup – nakoupíte nemovitost ve špatném stavu, zrekonstrujete ji a s profitem prodáte. Než však s flipováním začnete, je potřeba znát všechna možná rizika i osvědčené praktiky, které Vám pomohou k úspěšnému prodeji. Co je to flipování…

Číst článek